Esittely

Esittely

Esittely

Bistro Mediterranean Cuisinen konseptina on välimerellinen maukas ruoka suomalaisia ja muita makuja maailmalta unohtamatta.

YUNUS UÇAR
omistaja ja pääkokki

Haluamme tarjota asiakkaille maukasta ja monipuolista ruokaa, joka näkyy aamupalasta lounasbuffeeseen että à la carte -vaihtoehtoihin unohtamatta vaihtuvia kahvilatuotteita.

Kahvilan puolella tarjotaan vaihtuvia herkkuja sekä makeaan että suolaiseen nälkään. Meille voi tulla suoraan treenien jälkeen vaikka verkkareissa sekä työpäivän jälkeen nauttimaan perheen ja ystävien kanssa maukkaista grilliherkuista. Ilmoitamme brunsseista aina erikseen, joten seuraa aktiivisesti sivujamme.

Yunus on Bistron pääkokki ja toinen omistaja, joka on oppinut kokin ammatin aloittaessaan teini-iässä työskentelyn perheravintolassaan Istanbulissa. Hänellä on pitkä työkokemus työskentelystä erilaisissa ruokaravintoloissa myös Alanyassa. Yunus hallitsee monipuolisesti välimerellisen reseptiikan ja kokeilee ja yhdistelee mielellään erilaisia makuja ja ruokalajeja.

Yunuksen ammattitaito on testattu ja vahvistettu Turkin virallisessa kokkikoulussa. Osaaminen tuli osoittaa päivän kestäneessä testissä, johon kuului 39 ruokalajin valmistaminen ilman etukäteistietoa, mitä piti valmistaa. Yunuksen periaatteisiin kuuluu käyttää hyviä, tuoreita raaka-aineita ja leikitellä eri ruokalajeilla. Kaikkea ei aina tarvitse tehdä perinteiseen tyyliin, vaan aina voi kehittää jotain uutta. Yunukselta syntyy käden käänteessä niin perinteiset perusruuat kuin suuremmat illanistujaiset tai tapahtumat ja hän pitääkin haasteista joita usein kiireinen keittiö saattaa asettaa.

Arvostamme asiakkailta saatuja kehitysideoita ja toiveita, joten ole rohkeasti meihin yhteydessä. Olemme täällä teitä varten!

Lämpimästi tervetuloa Bistroon!